AJP SPR 250 SUPERMOTO

AJP SPR 250 SUPERMOTO dviguje lestvico v segmetu ultra lahkih motociklov za SUPERMOTO avanture, zahvaljujoč izredno lahki šasiji, zanesljivim 250cc eno-cilindričnim motorjem z elektronskim vbrizgom in prefinjeno kombinacijo vzmetenja.

Ne glede na to, če odkrivate svoj talent z drsenjem po asfaltnih ovinkih ali pa se prebijate skozi mestno gnečo, boste na tem motociklu konstanten nasmešek na obrazu, po žilah pa se vam bo pretakala sreča. Upravljanje je zagotovljeno s polno nastavljivim SACHS vzmetenjem zadnje generacije. Vaša naloga je samo, da odprete plin do konca in SPR bo Vašim zahtevam zagotovo kos.

ZMOGLJIVOSTI
Razvit za premagovanje in prilagajanje vsem razmeram je ta 250cc vodno hlajen motor neprebojen stroj, ki zagotavlja odličen navor ob ohranjanju izredno nizke teže in zanesljivega delovanja. Ta motor omogoča SPR 250 SUPERMOTO zmožnost potovanja dobesedno kjerkoli, od gorskih pobočij, strmih vzponov, rečnega proda, do urbanih naselij. Je popoln nizko kategorni, večnamenski motocikl. Odziv na plin nadzira ECU enota proizvajalca ATHENA GET, ki omogoča odličen odziv na vseh ovirah, ki jih želite premagati.

OKVIR IN PODVOZJE
Vsi okvirji AJP so previdno skonstruirani in v celoti razviti v AJP tovarni. Okvir SPR linije je bil posebej razvit za potrebe dirkalnih standardov. Vsi AJP okvirji so narejeni iz kompozita jekla in aluminija s specifično gibljivo geometrijo, ki omogoča kakršenkoli slog vožnje. Od uživaškega, lahkotnega manevriranja, do dirkaške vožnje s polnim plinom, se AJP okvirji odrežejo z zanesljivostjo in zmogljivostjo.

VZMETENJE
Vzmetenje serije SPR je visoko zmogljivo s tekmovalno tehnologijo. Polno nastavljivo, progresivno SACHS vzmetenje, Vam ponuja samozavest in nastavljivost za vožnjo po kakršnemkoli terenu. 300mm hoda spredaj in zadaj, enostavna nastavljivost in tehnologija brez vzdrževanja, so značilnosti vzmetenja AJP linije SPR.

ZNAČILNOSTI
  • premišljeno odlita, lahka a vzdržljiva aluminijasta nihajna vilica
  • narejen za ultimativno asfaltno zabavo
  • AJP cevni kartušni zračni filter, za hitro menjavo brez orodja
  • AJP zaščite za roke
  • Odprti OBD senzor za diagnostiko
  • ACERBISOVA 9,5l posoda za gorivo
  • BRACTEK zavorni sistem z opletenimi zavornimi cevmi
  • Možnosti nadgradnje ( športni izpuh, 280ccm KIT)