AJP PR4 240 SUPERMOTO

PR4 240 SUPERMOTO ponuja odličen kompromis med okretnostjo in zmogljivostjo.

Navorsko bogat 233ccm motor je idealen za premagovanje vseh ovir. Nizki stroški vzdrževanja in dostopna cena naredijo ta motocikel povsem samosvoj v svoji kategoriji. Ko zmogljivosti prerastete, preprosto naročite kit za povečanje prostornine motorja in uživate v novo pridobljenih zmogljivostih.

MOTOR
1cilindrični 233cc zračno, oljno hlajen motor z eno odmično gredjo v glavi je primer izredno zanesljive strojogradnje, ki vam omogoča izkoriščanje odličnega navora kadarkoli ga potrebujete. V kombinaciji s 5 stopenjskim menjalnikom je PR4 240 SUPERMOTO lahek in kompakten, popoln za potepe po cestah in brezpotjih.

OKVIR IN PODVOZJE
Vzmetenje AJP PR4 240 SUPERMOTO je domišljeno skonstruiran v AJP tovarni. Nekoliko višji kot model PR3 omogoča višjim voznikom in voznicam več zabave. Vsi AJP okvirji so narejeni iz kompozita jekla in aluminija s specifično gibljivo geometrijo, ki omogoča kakršenkoli slog vožnje. Od izjemne okretnosti do dirkaške stabilnosti pri polnem plinu, so AJP okvirji razviti za zmogljivost in zanesljivost.

VZMETENJE
Spretna nastavitev vzmetenja za spreten motocikel. Polno nastavljivo ZF SACHS vzmetenje Vam daje samozavest in prilagodljivost za vse načine vožnje. 240mm hoda sprednjega vzmetenja in 280mm hoda zadnjega vzmetenja, enostavna nastavljivost in tehnologija brez posebnega vzdrževanja so značilnosti paketa vzmetenja modela PR4.

OPREMLJEN ZA VSE RAZMERE
  • Aluminijasta zadnja nihajna vilica
  • AJP zaščita motorja
  • AJP zaščita rok
  • ACERBISOV 7l tank za gorivo, nameščen nizko pod sedežem
  • BRAKTEC zavorni sistem s pletenimi cevmi
  • Nadgradnja s POWER-PART tovarniškimi deli ( BELPARTS, športni izpuh, ostrejša odmična gred ali dirkalni  280cc KIT)