AJP SPR 510R ENDURO

Več moči in zmogljivosti. AJP SPR 510R je visoko prostorninski enduro motor, ki ga je AJP razvil za zelo izkušene voznike.

Odpuščajoč karakter? Pozabite. To motorno kolo prinaša ogromno zalogo moči, izrednega navora v kombinaciji z lahkotnostjo in okretnostjo, ki je daleč od težke. Je popoln 4 taktni bombnik za dolge vzpone, odprte terene in tekmovanja. . Srce tega motorja je preverjen eno cilindraš z elektronskim vbrizgom goriva, ki mu omogoča veliko navora, enostavno vzdrževanje in dolgo življensko dobo, moč pa na kolo prenaša 6-stopenjski menjalnik s kratkimi prestavnimi razmerji.

VISOKE ZMOGLJIVOSTI
501ccm vodno hlajeni motor, z dvojno odmično gredjo si razvoj in večino komponent deli z modelom SPR 310R, vendar ponuja občutno povečanje moči in navora, v zavojih pa še vedno nudi občutek lahkotnosti in izjemne okretnosti.Z ekstremnimi zmogljivostmi pride tudi potreba po dobri odzivnosti ročice za plin, zato smo modelu  SPR 510R opremili z natančnim vbrizgom goriva znamke ATHENA, ki omogoča našim voznikom popolno kontrolo nad motociklom kjerkoli in kadarkoli.

OKVIR IN PODVOZJE
Vsi okvirji AJP so previdno skonstruirani in v celoti razviti v AJP tovarni. Okvir SPR linije je bil posebej razvit za potrebe dirkalnih standardov. Vsi AJP okvirji so narejeni iz kompozita jekla in aluminija s specifično gibljivo geometrijo, ki omogoča kakršenkoli slog vožnje. Od uživaškega, lahkotnega manevriranja, do dirkaške vožnje s polnim plinom, se AJP okvirji odrežejo z zanesljivostjo in zmogljivostjo.

VZMETENJE
Vzmetenje serije SPR je visoko zmogljivo s tekmovalno tehnologijo. Polno nastavljivo, progresivno SACHS vzmetenje, Vam ponuja samozavest in nastavljivost za vožnjo po kakršnemkoli terenu. 300mm hoda spredaj in zadaj, enostavna nastavljivost in tehnologija brez vzdrževanja, so značilnosti vzmetenja AJP linije SPR.

ZNAČILNOSTI
  • Narejen za najtežje terenske preizkušnje
  • premišljeno odlita, lahka a vzdržljiva aluminijasta nihajna vilica
  • AJP cevni kartušni zračni filter, za hitro menjavo brez orodja
  • AJP zaščite za roke
  • Odprti OBD senzor za diagnostiko
  • ACERBISOVA 9,5l posoda za gorivo
  • BREMBO zavorni sistem z opletenimi zavornimi cevmi
  • Hidravlična sklopka
  • Možnosti nadgradnje ( športni izpuh)