AJP SPR 250 ENDURO

AJP SPR 250 dviguje lestvico v segmetu ultra lahkih motociklov za enduro avanture, zahvaljujoč izredno lahki šasiji, zanesljivim 250cc eno-cilindričnim motorjem z elektronskim vbrizgom in prefinjeno kombinacijo vzmetenja.

Ne glede na to, če odkrivate svoj talent z drsenjem po blatu skozi gozd ali pa se prebijate skozi mestno gnečo, boste na tem motociklu konstanten nasmešek na obrazu, po žilah pa se vam bo pretakala sreča. Upravljanje je zagotovljeno s polno nastavljivim SACHS vzmetenjem zadnje generacije. Vaša naloga je samo, da odprete plin do konca in SPR bo Vašim zahtevam zagotovo kos.

ZMOGLJIVOSTI
Razvit za premagovanje in prilagajanje vsem razmeram je ta 250cc vodno hlajen motor neprebojen stroj, ki zagotavlja odličen navor ob ohranjanju izredno nizke teže in zanesljivega delovanja. Ta motor omogoča SPR 250 zmožnost potovanja dobesedno kjerkoli, od gorskih pobočij, strmih vzponov, rečnega proda, do urbanih naselij. Je popoln nizko kategorni, večnamenski motocikl. Odziv na plin nadzira ECU enota proizvajalca ATHENA GET, ki omogoča odličen odziv na vseh ovirah, ki jih želite premagati.

OKVIR IN PODVOZJE
Vsi okvirji AJP so previdno skonstruirani in v celoti razviti v AJP tovarni. Okvir SPR linije je bil posebej razvit za potrebe dirkalnih standardov. Vsi AJP okvirji so narejeni iz kompozita jekla in aluminija s specifično gibljivo geometrijo, ki omogoča kakršenkoli slog vožnje. Od uživaškega, lahkotnega manevriranja, do dirkaške vožnje s polnim plinom, se AJP okvirji odrežejo z zanesljivostjo in zmogljivostjo.

VZMETENJE
Vzmetenje serije SPR je visoko zmogljivo s tekmovalno tehnologijo. Polno nastavljivo, progresivno SACHS vzmetenje, Vam ponuja samozavest in nastavljivost za vožnjo po kakršnemkoli terenu. 300mm hoda spredaj in zadaj, enostavna nastavljivost in tehnologija brez vzdrževanja, so značilnosti vzmetenja AJP linije SPR.

ZNAČILNOSTI
  • Narejen za najtežje terenske preizkušnje
  • premišljeno odlita, lahka a vzdržljiva aluminijasta nihajna vilica
  • AJP cevni kartušni zračni filter, za hitro menjavo brez orodja
  • AJP zaščite za roke
  • Odprti OBD senzor za diagnostiko
  • ACERBISOVA 9,5l posoda za gorivo
  • BRACTEK zavorni sistem z opletenimi zavornimi cevmi
  • Možnosti nadgradnje ( športni izpuh, 280ccm KIT)