AJP PR4 240 EXTREME

Model PR4 240 extreme je ultimativni motocikel za zabavo namenjen enduro voznikom.

Z navorom bogat motor je idealen za premagovanje vseh ovir in nasprotnikov. Izredno nizki stroški vzdrževanja in dostopna cena naredi ta terenski motocikel edinstven v kategoriji motociklov za prosti čas. Ko motor prerastete preprosto dodate nove dele iz POWER PART kataloga in uživate v zanesljivem stroju, ki se rad zapelje po vedno novih brezpotjih.

MOTOR
1cilindrični 230cc zračno, oljno hlajen motor z eno odmično gredjo v glavi je primer izredno zanesljive strojogradnje, ki vam omogoča izkoriščanje odličnega navora kadarkoli ga potrebujete. V kombinaciji s 5 stopenjskim menjalnikom je PR4 240 EXTREME lahek in kompakten, popoln za potepe po cestah in brezpotjih. Motor je tovarniško že opremljen z ostrejšo odmično gredjo in kompletnim dirkalnim izpuhom, ki motorju omogoča še več navora in moči.

OKVIR IN PODVOZJE
Vzmetenje AJP PR4 240 extreme je domišljeno skonstruiran v AJP tovarni. Nekoliko višji kot model PR3 omogoča višjim voznikom in voznicam več zabave. Vsi AJP okvirji so narejeni iz kompozita jekla in aluminija s specifično gibljivo geometrijo, ki omogoča kakršenkoli slog vožnje. Od izjemne okretnosti do dirkaške stabilnosti pri polnem plinu, so AJP okvirji razviti za zmogljivost in zanesljivost.

VZMETENJE
Spredaj se nahajata 48mm obrnjena teleskopa z dvojno zaprto kartušo znamke ZF SACHS, polno nastavljiva z ekstremnimi 300mm hoda. Zadaj se nahaja polno nastavljiv ZF SACHS blažilnik z 280mm hoda. Kombinacija vzmetenja je odlično usklajena in enostavno nastavljiva za uporabo na najrazličnejših terenih.

UPORABA V TEŽKIH RAZMERAH
  • Aluminijasta zadnja nihajna vilica
  • AJP zaščita motorja
  • AJP zaščita rok
  • ACERBISOV 7l tank za gorivo, nameščen nizko pod sedežem
  • BRAKTEC zavorni sistem s pletenimi cevmi
  • Nadgradnja s POWER-PART tovarniškimi deli ( dirkalni 280cc KIT)