AJP PR3 125 ENDURO

AJP PR3 je idealen motocikel za vsakdanjo uporabo. Ekonomičen, uporaben in zanesljiv.

Med vikendi, ko se pojavi potreba po avanturi, se z njim zapeljete po brezpotjih in zagotovil Vam bo nasmeh na obrazu. Kombinacija vzmetenja in gum Vam omogoča uporabo na praktično vseh podlagah.

MOTOR
124ccm3 zračno hlajeni eno-cilindrični motor z eno odmično gredjo v glavi je ekonomičen in izredno nezahteven za uporabo. Napajanje z gorivom je zagotovljeno s 30mm vplinjačem, razvitim za lahko vzdrževanje in neproblematično vožnjo. V kombinaciji s 5 stopenjskim menjalnikom je PR3 lahek in kompakten, popoln za potepe po cestah in brezpotjih.

OKVIR IN PODVOZJE
Vzmetenje AJP PR3 je domišljeno skonstruiran v AJP tovarni. Nekoliko nižji kot model PR4 omogoča nižjim voznikom in voznicam več zabave. Vsi AJP okvirji so narejeni iz kompozita jekla in aluminija s specifično gibljivo geometrijo, ki omogoča kakršenkoli slog vožnje. Od izjemne okretnosti do dirkaške stabilnosti pri polnem plinu, so AJP okvirji razviti za zmogljivost in zanesljivost.

VZMETENJE
Spretna nastavitev vzmetenja za spreten motocikel. Polno nastavljivo ZF SACHS vzmetenje Vam daje samozavest in prilagodljivost za vse načine vožnje. 240mm hoda sprednjega vzmetenja in 280mm hoda zadnjega vzmetenja, enostavna nastavljivost in tehnologija brez posebnega vzdrževanja so značilnosti paketa vzmetenja modela PR3.

UPORABA V TEŽKIH RAZMERAH
  • Aluminijasta zadnja nihajna vilica
  • AJP zaščita motorja
  • AJP zaščita rok
  • ACERBISOV 7l tank za gorivo, nameščen nizko pod sedežem
  • BRAKTEC zavorni sistem s pletenimi cevmi
  • Nadgradnja s POWER-PART tovarniškimi deli